Zonnebrand kopen Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Zonnebrand kopen Amsterdam

Ook voor het kopen van zonnebrand en andere beschermende zalf kunt u bij onze apotheek in Amsterdam terecht. Zonnebrandcrème (ook wel antizonnebrandcrème, zonnecrème of zonnemelk genaamd) is een crème die op de huid aangebracht wordt ter bescherming tegen zonlicht. Bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning in Amsterdam kunt u zonnebrand in vele verschillende factoren kopen.

Wilt u zonnebrand kopen in Amsterdam?

Zonnebrandcrème bevat een ultravioletfilter, waardoor slechts een gedeelte van deze straling in de huid doordringt. Hierdoor vermindert de crème het risico op verbranding door de zon aanzienlijk. Hoe hoger de beschermingsfactor, des te beter de bescherming. Zonnebrandcrème is ook beschikbaar in spuitbussen en in foams. Vooral voor kinderen is een hoge beschermingsfactor van groot belang. Kinderen tot 15 jaar zijn extra gevoelig voor de schadelijke straling van de zon. Te veel zon is dan ook zeker niet goed voor de kinderhuid en dan met name de babyhuid. De kinderhuid is namelijk anders dan die van volwassenen. De natuurlijke bescherming tegen uv-straling is bij kinderen nog niet volledig ontwikkeld. Kom daarom zeker ook voor uw kleinen zonnebrand kopen bij onze apotheek in Amsterdam.

Veilig de zon in

Bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning in Amsterdam ontvangt u een persoonlijk advies voor het kopen van de zonnebrand die het beste bij uw doeleinden past. Ook voor andere zaken, zoals het kopen van pijnstillers of het ophalen van medicijnen op recept, kunt u bij ons langskomen. Heeft u nog vragen, wilt u meer informatie of een deskundig advies? Contacteert u ons dan via de telefoon op 020-6181178 of door middel van ons contactformulier.