Herhaalrecept aanvragen Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Herhaalrecept aanvragen Amsterdam

Als u een herhaalrecept wilt aanvragen, zijn wij u bij onze apotheek in Amsterdam uitstekend van dienst met onze herhaalservice. Apotheek/Pharmacy Wittop Koning biedt u een hypermoderne medicijnverstrekking aan. U kunt voor het verstrekken van uw medicatie geholpen worden door zowel onze apothekers als onze ‘Stupor Mundi’ medicijnrobot. Ook ontzorgen wij u in onze vestiging te Amsterdam door een proactieve herhaalservice aan te bieden. Wij berekenen wanneer u weer een nieuw recept nodig heeft en zorgen dat het direct voor u klaar wordt gelegd. Het vergeten van het aanvragen van uw herhaalrecept is door onze apotheek in Amsterdam verleden tijd!

Uw herhaalrecept online aanvragen bij onze apotheek in Amsterdam

Via Mijn Medicatie kunt u ook online uw medicatie in een regulier of herhaalrecept bij onze apotheek in Amsterdam aanvragen. Maakt u hiervoor een account aan. U kunt uw eigen medicatielijst bekijken en hoeft bij het aanvragen van een herhaalrecept bij onze apotheek te Amsterdam niet elke keer opnieuw de namen van uw medicijnen in te voeren. Dit biedt meerdere voordelen:

  • U heeft overal via internet inzicht in uw medicatielijst
  • U kunt 24 uur per dag uw recepten aanvragen
  • U kunt herinneringen instellen voor het moment dat uw medicatie bijna op is

Zodra uw medicatie klaarligt, kunt u de medicijnen direct komen ophalen. Zo komt u bijvoorbeeld nooit zonder uw naproxen of anticonceptie te zitten. Hier draagt de herhaalservice van onze apotheek te Amsterdam ook aan bij. Wel zo prettig.

Heb uw medicatie altijd op tijd in huis

Wilt u graag gebruikmaken van onze herhaalservice of weten hoe u zelf een herhaalrecept bij onze apotheek in Amsterdam kunt aanvragen? Neemt u bij vragen over onze diensten contact met ons op. Hiervoor belt u naar 020-6181178 of vult u ons contactformulier in. Onze vriendelijke en deskundige apothekers te Amsterdam zijn u graag van dienst met een proactieve herhaalservice voor wanneer u een herhaalrecept wilt aanvragen.