Weekend apotheek Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Weekend apotheek Amsterdam

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, kunt u ook in het weekend bij onze apotheek in Amsterdam terecht. Apotheek/Pharmacy Wittop Koning is namelijk op zaterdag van 11:00 tot 15:00 geopend. Buiten deze tijden verwijzen wij u graag naar onze dienstapotheek of onze Stupor Mundi medicijnrobot. Dankzij dit moderne staaltje technologie kunt u altijd secuur en discreet uw recept bij onze apotheek in Amsterdam komen ophalen, weekend of niet.

Ook in het weekend kunt u bij onze apotheek in Amsterdam terecht

Naast onze reguliere openingstijden kunt u ook terecht bij onze dienstapotheek voor spoedzorg in geval van nood. Mocht u bijvoorbeeld urgent medicijnen nodig hebben, dan verzoeken wij u bij de spoedzorgapotheek langs te komen. Heeft uw zorg minder haast, maar bent u alsnog niet in staat om ’s avonds of zaterdags in het weekend langs te komen, dan biedt onze Stupor Mundi afhaalautomaat uitkomst. Deze scant secuur uw recept in en geeft dit uit aan u als u zich legitimeert. Veilig, snel en vertrouwelijk. Daar staan we bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning voor.

Uw apotheek voor alle momenten

Onze apotheek in het mooie Amsterdam staat voor u klaar, of u nu doordeweeks of in het weekend komt, met zware klachten of een kleine pijn. Voor het stellen van vragen, het ontvangen van meer informatie of het inwinnen van een deskundig advies neemt u het beste contact met ons op. U bereikt ons per telefoon op 020-6181178 of middels ons contactformulier.