Apotheek afhaalautomaat Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Apotheek afhaalautomaat Amsterdam

Onze private apotheek is voorzien van een ‘Stupor Mundi’ afhaalautomaat voor medicijnen, als een van de weinigen in Amsterdam. Bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning kunt u voorzien worden van uw recept door zowel onze deskundige apothekers als onze ‘Stupor Mundi’ medicijnrobot. Wij ontzorgen u tevens door u de optie voor proactieve herhaalrecepten aan te bieden. Wij houden voor u bij wanneer u een nieuw recept nodig heeft en zorgen dat het voor u klaarligt. U kunt de medicijnen vervolgens eenvoudig op ieder tijdstip op komen halen bij de afhaalautomaat van onze apotheek in Amsterdam. Zo vergeet u nooit meer uw medicijnen aan te vragen!

Dé apotheek met medicijnen afhaalautomaat in Amsterdam Oud-West

Als u niet in staat bent om gedurende onze reguliere openingstijden uw medicijnen op te halen, biedt de Stupor Mundi afhaalautomaat uitkomst. Door uw recept digitaal op te slaan, geeft hij dit automatisch uit zodra u uw legitimatie toont. Zo kunt u snel, flexibel en discreet uw medicijnen ophalen. Wij bieden bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning echter meer dan enkel medicijnen op recept. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons over de toonbank een morning after pil kopen, of buiten onze reguliere openingstijden bij onze spoedzorgapotheek terecht voor noodgevallen.

Altijd de juiste medicijnen en zorg

Wij zijn trots om u zo goed mogelijk bij staan bij uw zorg in Amsterdam Oud-West. Heeft u een vraag voor onze apothekers, of wilt u graag een deskundig advies inwinnen? U kunt ons telefonisch bereiken op 020-6181178 of door het contactformulier op onze website in te vullen. Bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning helpen wij u graag verder.