Spoedzorgapotheek Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Spoedzorgapotheek Amsterdam

Heeft u spoedmedicatie nodig, dan kunt u bij onze spoedzorgapotheek in Amsterdam terecht. Apotheek/Pharmacy Wittop Koning heeft een dienstapotheek die altijd paraat staat om patiënten die spoedzorg behoeven hiervan te voorzien. Mochten uw kwalen te ernstig zijn om met de spoedmedicatie die wij in Amsterdam aanbieden te verhelpen, dan kan onze spoedzorgapotheek u doorverwijzen naar een arts of het ziekenhuis.

Voor spoedmedicatie komt u naar onze spoedzorgapotheek in Amsterdam

Als u spoedmedicatie vereist voor een (levens)gevaarlijke kwaal of aandoening, dan kunt u altijd langskomen bij onze spoedzorgapotheek in Amsterdam. Onze deskundige apothekers helpen u onmiddellijk met het verkrijgen van de benodigde medicijnen. Heeft uw zorg minder haast, maar kunt u enkel in het weekend langskomen? Geen zorgen! Wij zijn op zaterdag altijd van 11:00 tot 15:00 open. Mocht u toch niet op deze tijden kunnen, gebruikt u dan onze Stupor Mundi afhaalautomaat voor het afhalen van uw medicijnen op ieder gewenst moment. Dat is nog eens ideaal!

Altijd paraat, altijd kundig

Of u nu spoedmedicatie vereist van de spoedzorgapotheek van Amsterdam of discreet een chlamydiatest aan wilt schaffen, bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning kunt u altijd terecht. Neem contact met ons op voor het stellen van vragen, het verkrijgen van verdere informatie of het inwinnen van advies. U bereikt ons telefonisch op 020-6181178 of middels ons contactformulier.