Chlamydia test kopen Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Chlamydia test kopen Amsterdam

Als u seksueel actief bent raden wij u aan om tenminste elke zes maanden te screenen op diverse soa’s; komt u hiervoor dan ook een chlamydia test kopen bij ons in Amsterdam. Van veel soa’s merkt u vaak niet eens dat u besmet bent, en kunt u de soa bovendien ongewild overdragen. Heeft u onlangs een soa gehad? Test uzelf dan na maximaal drie maanden nogmaals door een chlamydia test te kopen bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning te Amsterdam.

Een discrete chlamydia test kopen in Amsterdam doet u in onze apotheek

Na het kopen van een chlamydia test bij onze apotheek in Amsterdam neemt u deze mee naar huis en doet u de test zelf. U neemt hiervoor eenvoudig een sample met het steriele wattenstaafje, bij de vrouw van de vagina, bij de man van de plasbuis. Vervolgens stopt u deze in het meegeleverde reageerbuisje. U voegt een aantal druppels ontwikkelvloeistof toe en daarna druppelt u een aantal druppels in de testcassette. De test kijkt vervolgens of de bacterie aanwezig is in een bepaalde hoeveelheid in het afgenomen sample en laat u de uitslag binnen tien minuten zien. Een reguliere chlamydia test zoals degene die u bij onze apotheek in Amsterdam kunt kopen bevat het volgende:

  • Wattenstaaf in steriele verpakking
  • Reageervloeistoffen
  • Reageer-verzamelbuis voorzien van filterstop
  • Testcassette in afgesloten steriele verpakking
  • Nederlandstalige gebruiksaanwijzing voor uitvoeren test.

Ga verstandig om met seks

Voor het kopen van een chlamydia of andere soa test kunt u terecht bij onze apotheek in Amsterdam, ook in het weekend. Voor vragen, meer informatie of een deskundig advies neemt u direct contact met ons op, via de telefoon op 020-6181178 of door middel van ons contactformulier.