Soa test kopen Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Soa test kopen Amsterdam

Wilt u graag een soa test kopen en afhalen in Amsterdam? Apotheek/Pharmacy Wittop Koning biedt u een scala aan testmogelijkheden aan. U kunt de soa test afhalen op onze locatie in Amsterdam, zowel discreet bij onze apothekers als bij onze ‘Stupor Mundi’ medicijnrobot. Zorg ervoor dat u zekerheid heeft over mogelijke besmettingen met een soa en kom bij ons in Amsterdam een zelftest kopen.

Een soa test kopen doet u bij onze apotheek in Amsterdam

Zodra u uw soa test heeft kunnen kopen en afhalen bij onze apotheek in Amsterdam, dient u deze af te nemen. De soa zelftest die u bij ons kunt kopen is eenvoudig en pijnloos bij uzelf uit te voeren. Nadat u een monster heeft genomen van uw schaamstreek ontwikkelt u deze middels het bijgeleverde testkitje, waarna u binnen de kortste keren weet of u een soa heeft opgelopen. Bij ons kunt u een soa zelftest kopen voor een aantal vaak voorkomende aandoeningen, waaronder:

Neem uw verantwoordelijkheid als u denkt dat u een soa heeft. Kom direct een soa test kopen en afhalen bij onze apotheek in Amsterdam, en verwittig uw partner(s) als u positief test.

Kom langs bij onze apotheek voor al uw vragen

Ook voor andere vragen kunt u bij onze apotheek in Amsterdam terecht, bijvoorbeeld als u een herhaalrecept nodig heeft voor een medicijn. Neemt u hiervoor contact met ons op door te bellen naar 020-6181178 of ons contactformulier in te vullen. Onze vriendelijke en deskundige apothekers zijn u graag van dienst.