Pilservice apotheek Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Pilservice apotheek Amsterdam

Wilt u graag gebruik maken van de online pilservice van onze apotheek in Amsterdam? Deze handige online bestelmethode maakt het gemakkelijk om de juiste soort en hoeveelheid anticonceptiepillen aan te schaffen. Staat u bij ons ingeschreven, dan kunt u met uw persoonsgegevens en receptuur binnen enkele minuten de pil regelen die u nodig heeft. Lees direct door en ontdek hoe u hier uw voordeel mee kunt doen.

Altijd de juiste anticonceptie met de pilservice van onze apotheek in Amsterdam

Het gebruik van de pilservice bij onze apotheek in Amsterdam Oud-West is uiterst eenvoudig. Allereerst dient u bij onze apotheek ingeschreven te zijn. Vervolgens vult u bij het formulier alle relevante informatie in, waaronder de soort pil, de hoeveelheid, uw receptnummer en de relevante persoonsgegevens. Zodra u dit heeft gedaan zetten wij de door u gewenste anticonceptiepillen direct in bestelling, waarna u een bericht van ons ontvangt zodra u deze op kunt komen halen bij de apotheek. Zo regelt u in een handomdraai uw anticonceptie!

Medicijnen en overige zorgproducten

Naast onze pilservice en herhaalreceptenservice kunt u bij onze apotheek in Amsterdam Oud-West ook terecht voor losse verzorgingsproducten, zoals zonnebrand. Wij hebben vele producten gewoon over de toonbank verkrijgbaar. Bij vragen of voor het inwinnen van een deskundig advies belt u ons op 020-6181178 of vult u ons contactformulier in.