Anticonceptiepil kopen Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Anticonceptiepil kopen Amsterdam

U kunt uw anticonceptiepil het beste kopen via het pilformulier van onze apotheek in Amsterdam. Apotheek/Pharmacy Wittop Koning heeft dit formulier speciaal ingericht om u snel en gericht te kunnen voorzien van uw exacte soort pil, in de juiste hoeveelheid. Als u geregistreerd bent bij onze apotheek in Amsterdam kunt u gebruik maken van deze functionaliteit om uw anticonceptiepil direct online te bestellen.

Een anticonceptiepil kopen bij onze apotheek in Amsterdam

Er bestaan verschillende varianten van de anticonceptiepil die u bij ons in Amsterdam kunt kopen of bestellen. Deze verschillen in de hoeveelheid hormonen die zij bevatten en de onderlinge verhouding tussen de verwerkte hormonen. Hoewel de werkzaamheid en de betrouwbaarheid van de pil hoog is, moet u ervoor waken dat u deze correct gebruikt en de juiste pil voor uw situatie gebruikt. U kunt hierover met onze apothekers of met uw huisarts in gesprek gaan voor een deskundig advies.

Neem het zekere voor het onzekere en doe de test

Denkt u dat u ondanks uw eventuele voorzorgsmaatregelen toch zwanger bent geworden? Naast het bestellen van uw anticonceptiepil kunt u bij onze apotheek in Amsterdam ook een morning after pil komen kopen. Heeft u nog vragen of wilt u een deskundig advies inwinnen over uw anticonceptie. Neemt u dan contact met ons op door te bellen naar 020-6181178 of ons contactformulier in te vullen. Graag helpen wij u verder!