Acute voetpijn apotheek Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Acute voetpijn apotheek Amsterdam

Als u last heeft van acute voetpijn door blaren, kunt u het beste hier direct iets aan doen met een blarenpleister van onze apotheek in Amsterdam. Apotheek/Pharmacy Wittop Koning biedt naast het vervullen van recepten ook een breed scala aan medicijnen en remedies aan die direct over de toonbank verkrijgbaar zijn. De acute voetpijn die gemoeid gaat bij blaren is bijvoorbeeld goed te ondervangen door middel van een blarenpleister, eenvoudig bij onze apotheek in Amsterdam verkrijgbaar. Wel zo prettig.

Los acute voetpijn op met de juiste behandeling van onze apotheek in Amsterdam

Wij raden af om uw blaren door te prikken, aangezien dit de kans op een infectie vergroot. Als u toch een blaar wilt doorprikken, raden wij u aan om steriele blarenprikkers aan te schaffen en de huid rondom de wond goed te ontsmetten. De behandeling die onze apotheek te Amsterdam aanraadt bij acute voetpijn als gevolg van blaren is een blarenpleister. Deze dekt het zere gebied af en vermindert de druk op de blaar, waardoor deze minder pijn doet. Als de blaar onder de pleister opengaat, absorbeert deze het vocht terwijl de wond beschermd blijft, zodat er geen infectie ontstaat. Binnen de kortste keren is uw blaar weer verdwenen.

Vele remedies over de toonbank verkrijgbaar

Bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning te Amsterdam kunt u meer producten over de toonbank aanschaffen dan een blarenpleister. Zo kunt u bij ons terecht voor onder meer zonnebrand, pijnstillers of soa-tests. Heeft u vragen of zoekt u advies? Belt u ons dan op 020-6181178 of gebruik het contactformulier op de website.