Apotheek Amsterdam

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning

Apotheek Wittop Koning in Amsterdam biedt u de beste service voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Door persoonlijke aandacht en een goede samenwerking met huisartsen in de buurt, bieden wij u zorg op maat bij uw medicijngebruik.

Inschrijven
Header afbeelding

Services van uw apotheek

Bij Apotheek Wittop Koning bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Apotheek / Pharmacy Wittop Koning

Dienstregeling

Buiten deze openingstijden kunt u bij de dienstapotheek terecht. Voor meer informatie kijk op www.fba.nl

Welkom in onze apotheek in Amsterdam

Welkom bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning, de apotheek in Amsterdam Oud-West bij uitstek. Onze vriendelijke en professionele apothekers helpen u graag door het verstrekken van de juiste medicatie. Op onze moderne locatie kunt u altijd comfortabel terecht, zelfs buiten openingstijden. Hiervoor hebben wij als enige apotheek in Amsterdam Oud-West de ‘Stupor Mundi’ medicijnrobot ingebouwd. Hiermee kunt u te allen tijde veilig, snel en discreet uw medicijnen ophalen. Wel zo prettig, nietwaar?

De diensten van onze apotheek in Amsterdam Oud-West

Naast het verstrekken van medicijnen aan patiënten, verzorgt onze apotheek in Amsterdam tevens een breder palet aan diensten. Zo dragen wij zorg voor veilig geneesmiddelgebruik, welke wij aan de hand van uw medicatiedossier en andere persoonlijke gegevens waarborgen. Hierdoor blijven wij er attent op dat er geen medicijnen verstrekt worden die bepaalde bijwerkingen bij u opwekken, of dat er medicijnen worden verstrekt die niet tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Om de medicatieveiligheid te garanderen, behandelen wij enkel zorgvragen van patiënten van wie de identiteit binnen een bepaalde marge van betrouwbaar vastgesteld kan worden. Minimaal de volledige naam en geboortedatum en zo nodig het adres volstaan. Wij behandelen deze gegevens als strikt vertrouwelijk en gebruiken deze enkel binnen onze apotheek te Amsterdam. Mochten er wijzigingen in uw situatie plaatsvinden, geeft u deze dan zo snel mogelijk aan ons door zodat wij uw medicatiedossier kunnen bijstellen.

Kom ook voor zorgvragen bij ons langs

Bij Apotheek/Pharmacy Wittop Koning in Amsterdam Oud-West vinden wij het goed begeleiden van onze patiënten van groot belang. Als u vragen heeft over uw medicatie, kunt u deze op verschillende manieren aan ons stellen: telefonisch, per e-mail en persoonlijk in de apotheek in Amsterdam. Ook kunt u op onze website terecht voor achtergrondinformatie over medicijnen zoals anticonceptie, de bijwerkingen en gerelateerde aandoeningen. Heeft u geneesmiddelen op recept? Deze kunt u of een vertegenwoordiger bij ons komen afhalen of bij u thuis laten bezorgen. Vanuit Amsterdam Oud-West voorzien we u graag van zorg op maat!

Contactgegevens

Overtoom 81-83, 1054HC, Amsterdam, Noord-Holland
Telefoonnummer : 0206181178
Fax : 0206121348
E-mail : info@wittopkoning.com
Voor receptenverkeer gaarne gebruiken: recepten@wittopkoning.com

Inloopuur/spreekuur

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. Redelijkerwijs kunt u altijd een gesprek aangaan met de apotheker, mocht dat op dat moment niet uitkomen dan bestaat altijd de mogelijkheid om op korte termijn een afspraak te maken.

Patiëntenomgeving

Regel met gemak Uw Zorg online
  • Herhaalreceptenaanvragen
  • Anticonceptiemiddelenaanvragen
  • Diabetesmiddelenaanvragen
  • Vragen stellen